7 BÖLGE 7 BÜYÜK İNSAN ADLI  E- TWİNNİNG PROJESİ

7 BÖLGE 7 BÜYÜK İNSAN ADLI E- TWİNNİNG PROJESİ

7 BÖLGE 7 BÜYÜK İNSAN

Ülkemizin 7 Coğrafi Bölgeden oluşmasından yola çıkarak, İlkokul çağındaki çocuklarımızın, tarihe iz bırakmış en az 7 şahsiyeti tanımalarını istedik. Bunu klasik bir ders tarzında değil, daha çok iletişimin öne çıktığı, eğlenceli, heyecan verici ve bir o kadar da akılda kalıcı bir yol ile yapmak istedik. eTwinning Portalını bunun için çok uygun bir araç olduğunu düşündük.
     Araştırma ve tanıtımı yapılacak şahsiyetlerin, her alandan olabilmesi (sanat, spor, mimari, tarih ...) bu alanda yeteneği olan öğrencilerimizin, araştırma esnasında ilham alma yoluyla içlerindeki cevheri fark edebilmelerini sağlayacaktır. Yaş itibariyle Rol-model almaya açık olan öğrencilerimize güzel örnekler tanıma imkanı sunulacak. Sosyal fobisi olan, aşırı heyecanlı ya da içe kapanık öğrencilerin bu proje aracılığıyla kendilerini geliştirebileceklerine inanıyoruz. Bu yüzden ,özellikle arka planda kalmış, sosyalleşme ihtiyacı duyan öğrencilerimize görevler vererek amacımızı somutlaştırmaya odaklanıyoruz.

09.05.2022 707

09-05-202209-05-202209-05-2022